Tento rok sa koledníci Dobrej noviny z našej farnosti tešia aj na Teba!  Vidíme sa tradične 27. decembra.

Ak chcete prijať koledníkov u seba doma, je potrebné sa najneskôr do 24. decembra 2023 (vrátane) zapísať do zoznamu, ktorý nájdete od 10. decembra v sakristii kostola, alebo sa prihlásiť cez tento formulár (stačí jeden zo spôsobov):

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfTfo_MKQVyWItTrlMdnTaCAaS1b_CipI1qQ9MnVnUec9Z1fQ/viewform?usp=sf_link

Ak chceš ísť tento rok koledovať (koledník, animátor alebo aj celá rodinka), najneskôr do 24. decembra 2023 (vrátane) sa zapíš do zoznamu, ktorý nájdeš od 10. decembra v sakristii kostola, alebo sa prihlás cez tento formulár (stačí jeden zo spôsobov):

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfLXGi01Y_RXXvqz1fvrm82QmoG18vqBgQcoT9phMdWeYw7cA/viewform?usp=sf_link

a

KOLEDNÍCI sa v deň koledovania (27.12.2023) stretnúo 12:30 hod. v pastoračnom centre Domček (Bernolákova 26), odkiaľ vyrazíme v skupinkách koledovať.

a

Aktualizované informácie nájdete tu na web stránke, na výveske pred kostolom alebo vo farských oznamoch.

a

Dobrá novina je celoslovenská kolednícka akcia detí a mladých vo vianočnom období, spojená s verejnou finančnou zbierkou pre rôzne humanitárne a rozvojové projekty v subsaharskej Afrike. Organizuje ju eRko – Hnutie kresťanských spoločenstiev detí. Spája sa v nej nezištná služba koledníkov po celom Slovensku a obetavá práca všetkých afrických partnerov.

Naša farnosť sa zapája už od 8. ročníka, pričom Dobrá novina teraz vstupuje do svojho 29. ročníka. V tomto ročníku spoločne koledujeme pre Južný Sudán a podporíme Vzdelávacie a tréningové centrum sv. Petra Clavera v meste Rumbek, ktorý vedie rehoľa jezuitov. Pod vedením skúsených učiteľov sa tu z mladých Juhosudáncov stávajú šikovní elektroinštalatéri solárnych panelov, ktorí dokážu priniesť svetlo do príbytkov, škôl, farností či nemocníc. 

a

V tomto staršom článku sa dočítate, ako už tradičné koledovanie s Dobrou novinou prebieha v našej farnosti: -KLIK-

A

Pridajte sa aj Vy a v duchu tohtoročného motta “Staň sa svetlom aj ty” rozžiarime životy tisícov rodín na Slovensku ako aj v Afrike. 

Viac informácií o akcii a projektoch nájdete na oficiálnej web stránke projektu: www.dobranovina.sk

 

a

a

 

Dobrá novina aj u Teba doma! – 27. decembra 2023