Počas pôstneho obdobia mal zbor FireFly opäť možnosť nahrávať svoju tvorbu v štúdiu. Zboristi si vybrali pieseň Jeho rany, o ktorej nám viac prezradila Tánička.

12527799_10205974261340710_618851535_n   „Veľmi sa ma dotýka slovo z Izaiáša (Iz 53, 3-5), ktoré sa čítalo na Veľký piatok. Hovorí o človeku, ktorý bol opovrhnutý, posledný z ľudí, muž bolestí… no my ľudia sme ho pokladali za zbitého a strestaného Bohom. On však bol prebodnutý pre naše hriechy, strýznený pre naše neprávosti. Jeho rany uzdravili tie naše. Toto urobil pre mňa Ježiš. Nikto iný, kvôli mne samej, takýto skutok lásky neurobil. Pomyslenie na to ma privádza k bázni pred Ním. Neostáva mi nič iné, ako vzdať mu chválu a česť…  lebo On sám je toho hoden. Pridajte sa, priatelia! 

Vo videoklipe, ktorý pre FireFly natočili Martin a Juraj Ondruš môžete vidieť človeka trpiaceho svojimi hriechmi. Na svojej ceste sa stretáva s Kristom, ktorý mu ponúkne pomoc. Jeho uzdravujúce rany mu vrátia stratenú slobodu. Veríme, že aj táto pieseň vám pomôže lepšie prežiť tajomstvo Veľkej noci a Ježišovej obety. Všetkým ďakujeme za podporu a modlitby. 

Veľkonočný singel od FireFly